Voluntariat

XERA ofereix dos tipus de voluntariat, un fa part del Pla de Projectes que busca integrar persones voluntàries amb l’àmbit local en els serveis de la Associació , a efectes pràctics és la benvinguda a qualsevol persona que estigui motivada per col·laborar amb els fins de l’entitat, desenvolupant algunes funcions determinades dins de la mateixa.

A més, amb els beneficis del seguiment i la coordinació dins las tasques que ens plantegem amb cada voluntari, creiem que son indispensables per una bona participació  que permeti dóna’ls-hi els espais de col·laboració, on poden estar sempre informats i valorats.

És important conèixer que dins el Pla de Projectes tenim un pla de contingència per cobrir les despeses indirectes dels voluntaris, desplaçaments i cobertura de l’asseguradora de l’Associació.

Durant els últims dos anys, hem treballat fins amb 5 entitats que ens han ofert el recolzament, la infraestructura i el caliu humà per poder treballar colze a colze en projectes d’índole social, especialment col·lectius exclosos.

Si vols participar en la nostra propera sortida, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. Aquí.

Envia un correu mitjançant el següent formulari o truca’ns al 930 25 90 422 i t’expliquem com fer-ho.

andreamartinez@ongxera.com
Telèfon

930 25 94 22

Adreça

RAMBLA BADAL 121
CP 08028 Barcelona

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada